Agents de la Policia de la Generalitat- Els Mossos d’Esquadra detenen quatre persones per una ocupació il·legal d’un immoble a Tarragona

Divendres, 17 de gener de 2014

Els Mossos d’Esquadra detenen quatre persones per una ocupació il·legal d’un immoble a Tarragona

. Un dels agents va resultar ferit greu en caure al buit per una vidriera d’un terrat

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir la passada nit, quatre persones, dos homes i dues dones d’edats, compreses entre els 20 i 32, tres d’ells de nacionalitat alemanya i un de nord-americana, com a presumptes autors d’un delicte d’ocupació il·legal d’immoble.

El fet fou descobert el dia 15 per l’administrador d’una finca quan un veí el va informar que uns desconeguts intentaven accedir-hi forçant els panys. El dia següent, un manyà que anava a reparar els danys es va trobar que les persones ja havien accedit a l’immoble. Davant la negativa de sortir-ne, el propietari va denunciar-ne l’ocupació.
Ahir a la nit dues dotacions dels Mossos d’Esquadra es van adreçar a la finca, situada al carrer Baró de les quatre torres de Tarragona, i van intentar mediar amb les persones per tal que voluntàriament sortissin de l’edifici. Tres dels quatre ocupants van abandonar la finca de forma voluntària a les 21.20 hores i una quarta persona va intentar escapolir-se pel terrat.
Un dels agents, en sentir sorolls al terrat de l’edifici, s’hi va adreçar a fer-ne la comprovació, moment en què va trepitjar una vidriera, la qual va cedir i es va precipitar al buit des d’una altura d’uns 10 metres, resultant ferit greu.
De forma immediata, es va alertar els bombers i les dotacions sanitàries  que van aconseguir treure l’agent d’una barana en la qual havia quedat atrapat, i fou traslladat a l’Hospital Joan XXIII, amb ferides de gravetat, tot i que no corre perill la seva vida.
Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial als Jutjats de Tarragona
Àrea de Comunicació
Tarragona, 17 de gener 2014
 
Per a qualsevol aclariment podeu
posar-vos en contacte amb l’Àrea de Comunicació
de la Direcció General de la Policia
977 92 03 68
 
com.mossotar@gencat.cat

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s