Ampliació de l’informació de l’incendi d’habitatge de Sant Adrià de Besòs -Barcelona Al pis cremat de la setena planta, els Bombers han localitzat una víctima mortal, un home de 73 anys. I, en el 6è 1a també hi ha hagut una víctima mortal, una dona d’edat avançada que se li han realitzat maniobres de reanimació però finalment ha mort.

Divendres, 17 de gener de 2014

Ampliació de l’informació de l’incendi d’habitatge de Sant Adrià de Besòs

· Els operatius han descartat explosió de gas
 
· Hi ha hagut dues víctimes mortals i el SEM ha atès 14 persones de les quals quatre han estat evacuades 
Els Bombers de la Generalitat continuen treballant, conjuntament amb l’arquitecte municipal, per acabar de revisar l’edifici afectat per l’incendi que s’ha produït aquesta matinada a Sant Adrià de Besòs i  del qual s’ha rebut l’avís a les 02.53 hores. L’edifici afectat, situat al número 18 del carrer Mataró, té set plantes amb quatre pisos per planta.
Al lloc de l’incendi, s’han desplaçat 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Quan han arribat han comprovat que el foc estava totalment desenvolupat al pis 3r 3a, on hi havia molta càrrega de combustible i s’ha propagat per l’escala afectant totes les portes d’entrada dels pisos superiors. En el setè pis, han comprovat que, la porta estava oberta, i l’incendi s’havia propagat també cap al seu interior. El fum s’ha estès també per l’escala de l’edifici, fet que ha dificultat l’evacuació dels veïns.
Al pis cremat de la setena planta, els Bombers han localitzat una víctima mortal, un home de 73 anys. I, en el 6è 1a també hi ha hagut una víctima mortal, una dona d’edat avançada que se li han realitzat maniobres de reanimació però finalment ha mort.
Preventivament, han confinat part dels veïns i la resta han estat desallotjats d’aquest edifici, així com també de l’edifici del costat. En total, entre els dos edificis, han estat desallotjades unes 200 persones. Cal dir però, que l’edifici del costat a on hi ha hagut l’incendi han pogut tornar als seus habitatges. Les resta continuen desallotjats.
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat set unitats al lloc de l’incendi, ha atès a 14 persones in situ, de les quals quatre han estat evacuades. Una d’elles, amb cremades i afectada per inhalació de fum a l’hospital de la Vall d’Hebron, dues a l’hospital Moisès Broggi i una a l’hospital del Mar per inhalació de fum.
D’altra banda, els efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat han atès, en un primer moment, a algunes persones quan han accedit a l’interior de l’edifici amb els equips d’aire.
En les tasques d’extinció també han treballat efectius dels Bombers de Barcelona. Així mateix també han treballat efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.
Cerdanyola del Vallès, 17 de gener de 2014
09.00 hores
http://segurpricat.com.es http//fb.com/jefedeseguridad.net

http://segurpricat.com.es
http//fb.com/jefedeseguridad.net

1 comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s